Selecteer een pagina

LAATSTE nieuws!

door | nov 3, 2023

Beste bewoners en ondernemers van Centrum West en de Jordaan,

Weliswaar zijn de palen op 26 oktober verwijderd (nadat op 25 oktober een initieel bezwaar bij de Gemeente en verzoek tot voorlopige voorziening bij de Rechtbank waren ingediend door onze advocaat) maar zijn er op 30 oktober jl. zeven afzonderlijke verkeersbesluiten gepubliceerd, die de mogelijke terugkeer van de palen aankondigen.

Onze advocaat heeft namens de belanghebbenden in het initieel bezwaar en verzoek tot voorlopige voorziening, per omgaande intrekking van deze verkeersbesluiten verzocht. 

De Gemeente heeft echter zojuist laten weten, dat de uitvoering van de verkeersbesluiten weliswaar is opgeschort maar dat de Gemeente vooralsnog niet van plan is om de verkeersbesluiten te wijzigen of in te trekken. 

Nu de Gemeente heeft gekozen om de gepubliceerde besluiten van 30 oktober jl. onverkort te handhaven, zullen wij als belanghebbenden bezwaar gaan maken tegen deze besluiten en (indien nodig) een aangepast verzoek tot voorlopige voorziening bij de Rechtbank indienen.

Onze vraag

Wij verzoeken u, als mede belanghebbende, woonachtig of ondernemend in het betreffende gebied, of u mede-bezwaar wilt maken en/of zich tevens zou willen voegen in een mogelijk verzoek tot voorlopige voorziening, indien de toekomstige verkeersveiligheid dit noodzakelijk maakt. 

Als u hiermee instemt, hebben wij daarvoor van u het volgende nodig voor mede-ondertekening: uw voorletters, volledige achternaam, adres en e-mailadres. Mail ons dit aub. op info@tegendepaal.nl. Veel dank en wij zien uw spoedige reactie graag tegemoet! Meedoen kost niets, echter zijn bijdragen zeer welkom.

Dank!

Comité Tegen de Paal

Incidenten gemeld

Herenstraat 19

26-okt-2023 | Er ontstaat vaker maar zeker vandaag een zeer ongewenste situatie omdat de straat...

Lees meer

   Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief van tegendepaal.nl. Dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

tegen de paal

Tegen de Paal is een particulier initiatief van een aantal bewoners van de Amsterdamse Westelijke grachtengordel.

Logo tegendepaal.nl wit rond

Contact

We zijn uitsluitend te bereiken via e-mail, wilt u telefonisch contact,
stuur dan een mail, dan bellen wij u.