Selecteer een pagina

“…Zowel een ‘overwinning’, als een ‘verlies’.”

door | okt 28, 2023

Het stadsdeel was goed voorbereid, als we de heer Mos (stadsdeelbestuurder) mogen geloven. Uiteraard, dat moet zijn uitleg ook zijn, anders sta je bij voorbaat met 1-0 achter.

Het gekke is wel dat er nu verwezen wordt naar een overleg met de noodhulpdiensten die Mos en wethouder Van der Horst hebben doen besluiten de palen voorlopig weg te halen. Een soort van eigen initiatief dus…. No way!

Er speelt meer, dat voor het gemak maar even vergeten wordt. Er is een bezwaar (van 17 oktober jl.) en een verzoek tot voorlopige voorziening ingediend bij de rechtbank (25 oktober!), door een aantal bewoners en ondernemers uit de buurt. Dit heeft zeker als een donkere wolk boven de bestuurders gehangen.

De heer Mos kwalificeert deze voorlopige beslissing om de palen weg te halen, zowel als een overwinning als een verlies. Ik had Van Gaal dit wel eens willen zien uitleggen tijdens een persconferentie. Hij had het ook gewoon kunnen ‘erkennen’.

Zie artikel en video: https://www.at5.nl/artikelen/223237/stadsdeel-vindt-dat-palenplan-goed-was-voorbereid-sommige-dingen-kan-je-niet-weten

Incidenten gemeld

Herenstraat 19

26-okt-2023 | Er ontstaat vaker maar zeker vandaag een zeer ongewenste situatie omdat de straat...

Lees meer

   Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief van tegendepaal.nl. Dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

tegen de paal

Tegen de Paal is een particulier initiatief van een aantal bewoners van de Amsterdamse Westelijke grachtengordel.

Logo tegendepaal.nl wit rond

Contact

We zijn uitsluitend te bereiken via e-mail, wilt u telefonisch contact,
stuur dan een mail, dan bellen wij u.